Yritys

Oy Kiinteistöpalvelu ETS Fastighetsservice Ab

Olemme vuonna 1993 perustettu vankalla pohjalla toimiva monipuolinen rakennusliike.

Erityisalamme ovat erilaiset rakennustyöt, sähkötyöt ja maalaustyöt mutta kauttamme saa myös tilattua kätevästi niin putkityöt kuin myös peltityöt. Lisäksi tarjoamme vastaavan työnjohtajan palveluita. Toimipisteemme sijaitsee Uudellamaalla, mutta toimimme muuallakin mahdollisuuksien mukaan.

Teemme kaikki mahdolliset työt, niin pienet kun suuretkin, ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkainamme ovat esim.

  • Kunnat
  • Yritykset
  • Yksityiset
  • Isännöitsijätoimistot
  • Vakuutusyhtiöt
 

Lukuja

  • Liikevaihto: 2 072 000 € vuonna 2019 
  • Henkilöstö: noin 13 henkilöä
  • Perustettu: vuonna 1993

Sertifikaatit ja pätevyydet

Omaamme luotettava kumppani jäsenyyden, kuulumme Suomen yrittäjiin ja olemme saavuttaneet AAA-luottoluokituksen, johon Suomessa yltää tällä hetkellä noin 3,5% yrityksistä.

Meiltä löytyy mm. Rakentamisen-sertifikaatti: rakenteiden kosteuden mittaaja, märkätilojen vedeneristäjä ja rakenteiden tiivistäjä; RALA-pätevyys, Ardex märkätilat, Ardex sisäilmakorjaukset, tulityökortit, työturvallisuuskortit sekä Tukes S2-pätevyys ja noudatamme SFS 6002(2015) sähköturvallisuusstandardia.

Henkiöstöllämme on hätäensiapu valmius.

Hyviä ratkaisuja

Olemme korjanneet lukuisia kouluja, päiväkoteja, sairaaloita, toimistotiloja ja vuokrataloyhtiöitä. Tunnemme kohteiden erityispiirteet ja tiedämme, milloin kannattaa käyttää teollisia ratkaisuja ja milloin käsityötä.

Ammattilaisen ottein

Työssämme korostuvat huolellinen suunnittelu, laadukas projektinjohto, pitävät aikataulut ja rakentajiemme tinkimätön ammattitaito. Sitoudumme tekemään asiakkaallemme virheettömän tuotteen.

Asiakkaan kanssa yhdessä

Uskomme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Tämä mahdollistaa kaikkien osapuolten kehittymisen toiminnassaan, lisää avointa vuoropuhelua ja mahdollistaa osaltaan jatkuvan kehittymisen.


Yhteistyökumppanit

Jukka Kilpinen

Toimitusjohtaja

☎ +358 400 754 691

Wiktor Mangström

Sähkötöiden johtaja

☎ +358 408 335 713

Toimisto

kiinteistopalvelu.ets@dlc.fi
+358 505 958 563