Palvelut

Kylpyhuoneremontit

Hoidamme kylpyhuoneremontit alusta loppuun, hyvästä suojauksesta aina loppusiivoukseen asti. Meillä myös asianmukaiset VTT-sertifikaatit.

Sähkötyöt

Suoritamme sähkötöitä mielesi mukaan, mikään työ ei ole liian "pieni tai iso". Meillä saa myös asianmukaiset mittaukset ja tukeksen S-10 mukaiset raportit. Lisäksi yrityksellä on Sähköpätevyys 2 -todistus joka oikeuttaa johtamaan kaikkia sähkötöitä nimellisjännitteeltään enintään 1 kV vaihtojännitteisten ja 1,5 kV tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötöissä (paitsi hissi-työt).

Purkutyöt

Suoritamme kaikenlaisia rakennusosien purkutöitä. Purkutyöt suoritamme ripeästi ja turvallisesti sekä tietenkin ympäristöystävällisesti lajittelemalla purkutöistä syntyvät jätteet.


Saneeraustyöt

Hyvinkin pidetty talo vaatii jossain vaiheessa pientä taikka suurempaa saneerausta. Meillä on vankka kokemus erilaisista korjauksista kuten esimerkiksi: peruskorjauksesta, korjausrakentamisesta, muutostöistä, kylpyhuoneremonteista ja keittiöremonteista.

Mattotyöt

Poistamme vanhat matot, jyrsimme lattiat ja asennamme uudet matot / laminaatit tarpeen mukaan. Myös kosteantilan matot poistamme vaivattomasti ja laitamme uudet matot tai laatat tilalle asiakkaan toiveen mukaisesti.

Julkisivuremontit & kattotyöt

Maalaamme ja kunnostamme julkisivuja, sekä korjaamme että uusimme kattoja. Peltityöt voi myös tilata kauttamme, tähän käytämme luotettavaa yhteistyökumppania.


Maalaus- ja tapettityöt

Poistamme vanhat tapetit, tasoitamme seinät, maalamme seinät / katot ja tapetoimme seinät. Kaiken tämän hoitaa meidän ammattitaitoiset maalarit.

Valvonta

Suoritamme omakotitalojen valvonnat sekä työmaavalvonnat. Hoidamme myös pääsuunnittelijan sekä vastaavan mestarin tehtävät.


 

OSOITE

  • Osoite: Toritie 1 LT1
    02400 KIRKKONUMMI
  • Sähköposti: kiinteistopalvelu.ets@dlc.fi
  • Puhelinnumero 0400-754691